Serbările Cetății Oradea (6-8 iulie)

Intre 6 si 8 iulie 2012, incepe cea de-a 12-a editie a Serbarilor Cetatii Oradea, un eveniment cu traditie in NV Transilvaniei, presarat cu o multime de evenimente, expozitii si activitati interactive, menite sa accentueze specificul zonei si sa atraga, potrivit organizatorilor, cat mai multi vizitatori.

Serbarile Cetatii Oradea vor incepe vineri, 6 iulie, de la ora 12:00 si se vor termina duminica, 8 iulie, dupa orele 22:00.

Cele trei zile de sarbatoare vor fi presarate cu o multime de evenimente si activitati atractive pentru turisti, care vor anima atmosfera si vor mentine viu spiritul de sarbatoare. Autoritatile spera ca la editia din acest an sa participe peste 8000 de oameni.

Printre atractiile Serbarilor din acest an se remarca cateva evenimente si activitati interesante, precum concursul de tir cu arcul dotat cu Cupa Cetatii,  jonglerii cu foc, intalnire cu cai frizieni si personaje epocale, dar si activitati interactive cu mestesugari ai zonei.

Atmosfera va fi intretinuta si de cateva trupe de muzica, printre ele remarcandu-se celebrele formatii romanesti Compact si Celelalte Cuvinte.

Newsletter

Loading...Loading...